Evalueringsrapport og konferencereferat

Skrevet januar d. 02, 2015
Af Hilary L. Karlson
Evalueringsrapport af projektet,rolex replica watches samt konferencereferat af den 2. Internationale Algekonference Lolland er nu tilgængelig.
Den 2. Internationale Algekonference Lolland blev afholdt på Maribo Søpark den 10. og 11. juni 2013, organiseret i projektet Algeinnovationscenter af Grønt Center.

Deltagerne i den 2-dag lange konference var kommet fra 7 forskellige lande og delte ekspertise, viden og meninger om udviklingen i algeteknologi samt deres forventninger vedrørende miljøforbedringer, alge bioraffinaderier, offentlige infrastruktur til erhvervsudvikling (OPP), bæredygtig produktionsstrategier samt status på algeforskning og teknologi i forhold til politik og forretningsplaner. Konferencereferat kan hentes (på engelsk) ”her”.

Med udgangspunkt i disse drøftelse og på baggrund af aktiviteterne og resultaterne i Algeinnovationscenter projektet, har Dr. Andrea Bassi, CEO KnowlEdge Srl, skrevet
en 30-sidet evalueringsrapport ” En Systemisk Tilgang til en Succesfuld Integrering af Alger i Fremtidens Samfund og Økonomi”, som kan hentes (på engelsk) ”her”. Rapporten beskriver “state of the art”, potentialer, udfordringer og anbefalinger for en succesfuld fortsættelse med algeteknologi forskning og udvikling i Danmark.

Breitling Watch has gained its place among the very best entry-level Swiss Breitling Replica Watches. We even gave one away recently.