Muligheder i virksomheder og alger

rolex pro-hunter edition replica fake porsche design worldtimer watches replica maurice lacroix watches tag heuer replica

Alger har en bred vifte af anvendelser, der spænder fra energi- og medicinalindustrien til fødevaresektoren, f. eks. i produktionen af pigmenter, gødning og plast. Mulighederne er faktisk rigtig mange!
 
Algeinnovationscenteret ønsker ikke kun at være et forskningsinitiativ. En god del af centrets mission er at bidrage til lokal, økonomisk udvikling, især på Lolland-Falster. Der er et stort behov for en stærkere og mere diversificeret økonomi i området. Personalet på Algeinnovationscenteret har derfor ikke kun fokus på grundforskning, men også på anvendt forskning, hvor vi vil undersøge nye og uudnyttede anvendelser af alger. Det skal udvikles sammen med virksomheder, som dermed kan komme på markedet med nye, kommercielle produkter.
 
Algeinnovationscenteret vil gerne nå erhvervslivet og mange af de overnævnte industrier med henblik på at skabe en aktiv dialog, der giver mulighed for konkret anvendelse af forskningsresultater i virksomhederne og for etablering af innovative værdikæder eller klynger.
 
Vi sigter ikke på at danne endnu et business-netværk! Vores mål er derimod, at etablere nye netværk på den kommercielle algearena og vi vil gerne - sammen med din virksomhed - skabe den struktur, der skal ligge bag disse netværk. Det kan vi blandt andet gøre ved at finde de iboende sociale og tekniske ressourcer i netværket og ved at identificere nye koblinger og relationer mellem virksomhederne.
 
Netværks- og inspirationsmøder vil blive ledsaget af infoaktiviteter af forskellig slags. Vi vil gerne opfordre dig til at have en proaktiv rolle og komme med idéer, forslag, planer osv.. Vores primære opgave er ud fra centrets forsknings- og netværkskompetencer at skabe rammerne, men det er virksomhederne der skal være aktør på den kommercielle scene! Hjælp os med at forstå, hvordan vi kan hjælpe dig: kontakt os i dag!