Pressemeddelelser

MINISTER OG INTERNATIONALE ALGEEKSPERTER

Billabong Watches Brand Watches Children's Watches

BESØGER LOLLAND
Den 10. og 11. juni afholdes den 2. internationale algekonference i Maribo på Lolland. Algeinnovationscenter Lolland (AIC) forbereder sig på at afslutte det treårige forsknings- og demonstrationsprojekt. Konferencen involverer forskning, erhvervsliv og politiske beslutningstagere og Klima-, Energi- og Bygningsminister, Martin Lidegaard har udtrykt sin støtte til af initiativet og åbner konferencen på Hotel Maribo Søpark.”
Læs resten af pressemeddelelsen....

 


LOLLAND FÅR BESØG AF SUBMARINER´s
I dagene 6.-8. maj afholdes partnermøde i EU – tag heuer replica watches projektet SUBMARINER (Sustainable Uses of Baltic MARINE Ressources) i Maribo. I projektet deltager 41 repræsentanter for 19 partnere fra de 8 lande omkring Østersøen. Mødet er det sidste inden projektet slutter med konference i Gdansk i Polen til september.

Læs resten af pressemeddelelsen... Flyer dansk, Flyer engelsk,

Foto: Rødtang og muslinger og Foto: Udsætning

Workshoppen ”Alger og Remediering”

Der er brug for modspil fra aftagerne, bl.a. erhvervslivet, politiker og finansieringsfolk, når Algeinnovationscenter Lolland fremlægger forsknings- og forsøgsresultater den 22. november.
I workshoppen ”Alger og Remediering” præsenteres en række resultater fra projektet ”Algeinnovationscenter swiss chopard replica ” sammen med resultater fra andre forskningsinstitutioner og projekter, der arbejder med alger. To års arbejde med dyrkning og forsøg med mikroalger og trådalger på Grønt Center peger mod en rentabel forretningsmulighed og fremtid med alger i vandrensnings-systemerne. Læs resten af pressemeddelelsen...
 

Stort potentiale i alger
Naturstyrelsen er på jagt efter nye virkemidler. Der er stor sandsynlighed for, at alge og bioremediering kan få en rolle i franck muller casablanca replica landbrug.
Praktiske erfaringer med alger i Danmark fra bl.a. Roskilde, Aarhus og Aalborg Universiteter, Kalundborg Kommune, swiss omega replica Denmark samt Grønt Center blev fremlagt ved Algeinnovationscenter Lollands workshop den 22. november på Videncenter Råhavegård. Læs resten af pressemeddelelsen...

 

https://www.pamfans.com/