Forskningsportal

Alle får så meget information hele dagen, at de mister deres sunde fornuft.

Gertrude Stein 

 

 

 

 

Denne side henvender sig til Rolex GMT Master Replique forskere og andre med interesse for forsknings - og demonstrationsaktiviteter med relation til alger.

I Algeinnovationscenteret værdsætter vi den tid forskere o.a. bruger på at involvere sig i centrets aktiviteter og forskningsprojekter. Vi vil gerne udvikle vores samarbejde med netværk i Europa og resten af verden og vi ønsker at udvikle Algeinnovationscenteret til at blive en interessant partner for fremtidige forskningsprogrammer.

På siden finder du oplysninger om de forskningsaktiviteter, der udføres på innovationscentret. Her vil vi formidle vores forskningsmål og -områder (Målsætninger) samt status for Centrets forskningsaktiviteter og opnåede delresultater. Det skulle give et grundlag for udveksling af viden om forskningsmetoder, praksis og lignende med andre universiteter, forskningsorganisationer og tilsvarende enheder. De rapporter, undersøgelsesresultater eller andre præsentationer og analyser, der kommer ud af vores arbejde, vil blive formidlet her og vil være en del af grundlaget for debatten i hjemmesidens Debatforum og på vores side på Facebook.

Hvis du søger efter samarbejde om alger og deres dyrkning og anvendelse er der mulighed for at søge oplysninger fra vores forskningsnetværk ved at klikke ind på Hold forbindelsen. Her kan du også fortælle om dine egne erfaringer og ideer, om nyt på markedet eller om aktuelle konference- og workshoparrangementer m.v..

Under Viden om alger kan du hente vigtige oplysninger om alger, om undersøgelser og teknologier fra mange forskellige kilder, - siden er en portal der giver dig adgang til en omfattende linkssamling.

cartier replica watches www.swiss-made-cartier.org oris replica watches www.orisreplica.co