Vær med

Jeg har ingen særlig evne, jeg er lidenskabeligt nysgerrig. 
Albert Einstein
 
 
Nysgerrighed leder til viden på mange måder. Det driver folk og organisationer til at finde nye fakta, nye udviklingsmuligheder og, ja, Audemars Piguet Replica nye udfordringer, som der skal findes nye løsninger på.
 
Uanset om du kommer fra en forskningsinstitution, et selskab, er studerende eller om du blot er en uhelbredeligt nysgerrig person, så lad dig lede af din appetit på viden og brug algeinnovationscentrets sider sider som inspirationskilde. 
 
Hvis det er algeforskning, teknologi og potentiale, som interesserer dig, så klik på Viden om alger. Her finder du for eksempel en omfattende liste over relevant forsknings - og erhvervsmæssigt arbejde om alger. Hvis du ikke kan finde, det du søger, er du velkommen til at spørge vores netværk af forskere og erhvervsorganisationer - klik på Spørg om alger.
 
Det at spørge ind til tingene og problematisere det engang vedtagne er kernen i alle forsknings - og udviklingsaktiviteter, og vi regner med, at dit input til sidens Debatforum kan give nye ideer, udfordringer og løsninger. Hvis diskussion ikke er nok, og det er mere handling, du efterspørger, så skal du kigge under Aktiviteter. Her finder du en ajourført liste over centerets aktiviteter og arrangementer m.v.. Du kan også komme og besøge os (se Besøg Lolland og Algeinnovationscenteret), og komme til at ”se og røre" vores projekter og Hublot Replica de mange interessante vedvarende energianlæg, der er på Lolland.